Özbekistan uçak bileti almak artık çok daha kolay. Özbekistan'a en ucuz uçak biletini ozbekistan.hava-yollari.com ile satın alabilirsiniz. Türkiye'den Özbekistan'a en ucuz uçak biletlerini yukarıda bulunan Uçak Bileti alma bölümünden veya 0850 304 80 31 numaralı müşteri hizmetlerini arayarak satın alabilirsiniz.

 

Peki Özbekistan uçak bileti nasıl alınır?

 

Özbekistan uçak seferlerine bakmak için yukarıda bulunan Uçak Bileti alma bölümüne gidin ve gerekli alanlar olan Nereden, Nereye, Gidiş Tarihi, Yolcu ve Sınıf bölümünü doldurup Bilet Ara butonuna tıklıyoruz.

Ucuz Özbekistan uçak bileti bulmak için aradığımız rotadaki seferlere göz atıp, en uygun fiyaten uygun saat ve sizin için en iyi havayolu firmasını seçerek işleme devam ediyoruz.

Kendimiz için en uygun seferi seçtikten sonra ödeme sayfasına geçiyoruz ve Sefer Bilgileri alanı altındaki bilgileri inceleyip,  Yolcu Bilgileri bölümünde Ad, Soyad, Cinsiyet, TC Kimlik Numarası, E-Posta Adresi ve Cep Telefonu, Ödeme alanında ise Kredi Kartı ile ödeme yapacaksak Kart Numarası, Son Kullanma Tarihi, Güvenlik Kodu (CVC2) alanlarını doldurup, Hizmet sözleşmesini okuyup kabul ederek Öde ve Tamamla butonuna tıklayıp, ilgili bankanın 3D güvenli ödeme sayfasında ödemeyi tamamlıyoruz.

 Tüm işlem bu kadar! Özbekistan Uçak biletini aldık

Kategoriler: Seyahat İpuçları